Кокосовий соус з каррі
Добавлено: 08 фев 2012, 21:24
Склад: 50 грамів кокосового порошку, 50 грамів вершків, цибулина-шалот, столова ложка рослинної олії, 2 столових ложки каррі, перець чилі, сіль, перець, лимонний сік.
Розмішати кокосовий порошок в 75 грамах води.
Згасити лук-шалок в рослинному маслі, додати каррі і нарізаний перець чилі.
Влити отримане кокосове молоко і вершки, дати покипіти, щоб випарилася вода.
Заправити сіллю, перцем і лимонним соком.
Розмішати кокосовий порошок в 75 грамах води.
Згасити лук-шалок в рослинному маслі, додати каррі і нарізаний перець чилі.
Влити отримане кокосове молоко і вершки, дати покипіти, щоб випарилася вода.
Заправити сіллю, перцем і лимонним соком.