Склад: 3 кілограми помідорів, 30 грамів солі, 2 чайних ложки готової гірчиці, 1 чайна ложка червоного меленого перцю, щіпка тертого мускатного горіха, 4 бутона гвоздики, 1 чайна ложка кориці, 2-4 столових ложки 3%-ного оцту.
Помідори очистити від шкірки, нарізати, варити 30 хвилин з сіллю, потім протерти через сито.
В отримане пюре додати прянощі і оцет і варити 30-45 хвилин на повільному вогні.
Кетчуп можна зробити більш гострим, додавши оцту і перцю, а також цукор.
-
- Объявления
Кетчуп західноєвропейський
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |