Страница 1 из 1

Соус картопляний

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:43
ПОЛИНКА
Склад: 1 склянка рослинного масла, 1 морква, 2 картоплини, 1 цибулина, 1 чайна ложка солі 1 чайна ложка цукру 1/2 чайної ложки лимонної кислоти, 1 стакан води.

Очищену картоплю, натерту моркву і рубаний лук залити гарячою водою, довести до кипіння, варити 8-10 хвилин і дати настоятися при закритій кришці 15-20 хвилин.
Овочі протерти, разом з відваром влити, збиваючи, рослинне масло, довести суміш до кипіння, охолодити, додати цукор, сіль і лимонну кислоту.
Ретельно перемішати.

Подати до холодного м'яса птиці.