Склад: 4 бульйонні кубики, 0,5 літра соусу «Краснодарський», цибулина, перець чорний духмяний, перець червоний мелений, сіль, оцет.
Дрібно нарізати цибулю, залити оцтом і залишити маринуватися 1:00, приготувати бульйон в пропорції 4 кубика на 1 літра води, половину відлити для подальшого використання, а в другу покласти чайну ложку солі 1 чайну ложку червоного перцю, трохи чорного, розмішати і влити в « Краснодарський »соус, туди ж покласти маринований лук і оцет в якому він маринувався, розмішати і довести до консистенції сметани залишилися бульйоном.
Додавати червоний перець і оцет (не переборщіть з оцтом!) До досягнення наступного ефекту - спробувавши «Огнеед», ви повинні відчути на мові злегка кислий соус, а через 10 секунд повинен «проявитися» гострий смак.
Подати до смаженого м'яса або шашлику.
-
- Объявления
Соус «Огнеед»
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |