Страница 1 из 1

Грецький соус

СообщениеДобавлено: 06 фев 2012, 21:38
ПОЛИНКА
Рецепт грецького соуса

Грецький соус - це прекрасне доповнення до багатьох страв, особливо до овочевих і м'ясних салатів. Також непогано підійде як соус-дип до овочів і хліба пита. Дуже гарний до літньої трапези.

Інгредієнти для приготування соусу:

Оливкова олія - ​​1/2 чашки
Зубок часнику - 1 шт
Лимонний сік - 1/4 склянки
Сушений орегано - 1 чайна ложка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Чорний перець - за смаком

Приготування грецького соусу:


Роздушіть зубок часнику.
Викладіть часник в чисту баночку.
Додайте сіль і орегано.
Посипте свіжомеленим перцем (за смаком).
У баночку додайте оливкового масла.
Додайте туди ж лимонний сік.
Струсніть гарненько баночку, щоб інгредієнти перемішалися і поставте в холодильник.
за 10-15 хвилин перед використанням необхідно вийняти з холодильника і дати соусу нагрітися.
Грецький соус готовий. Можете його сміливо додавати в салат.