Рецепт гострого гранатового сіка
Це - національна грузинська приправа до м'ясних, овочевих і рибних страв.
Її готують їх стиглих гранатів з добре забарвленими насінням.
Склад: на 1 кілограм приправи - 1 літр гранатового соку, 75 грамів зелені кіндзи, 6 грамів очищеного часнику, 2,5 грама чорного сухого перцю, 15 г солі.
Плоди розрізають на чотири частини, виймають насіння і видавлюють з них сік.
Одержаний сік нагрівають в емальованому посуді до температури 60 градусів, змішують з сіллю і прянощами.
Готову приправу розливають в 0,5 літрові банки або пляшки, стерилізують при температурі 100 градусів протягом 15 хвилин.
-
- Объявления
Гострий гранатовий сік
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |