• Объявления



Гострий гранатовий сік

Форум для вегитарианцев. Питание при вегетарианстве. рецепты вегетарианских блюд. Вегетарианская кухня

Гострий гранатовий сік

Сообщение Повариха » 25 ноя 2011, 21:37

Рецепт гострого гранатового сіка

Це - національна грузинська приправа до м'ясних, овочевих і рибних страв.

Її готують їх стиглих гранатів з добре забарвленими насінням.
Склад: на 1 кілограм приправи - ​​1 літр гранатового соку, 75 грамів зелені кіндзи, 6 грамів очищеного часнику, 2,5 грама чорного сухого перцю, 15 г солі.

Плоди розрізають на чотири частини, виймають насіння і видавлюють з них сік.
Одержаний сік нагрівають в емальованому посуді до температури 60 градусів, змішують з сіллю і прянощами.
Готову приправу розливають в 0,5 літрові банки або пляшки, стерилізують при температурі 100 градусів протягом 15 хвилин.
Аватар пользователя
Повариха

 
Автор темы
Сообщений: 232
Темы: 205
Зарегистрирован: 18 ноя 2011, 22:50
Откуда: Запорожье
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 6 раз.

Объявления

Вернуться в Вегетарианство

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], Yahoo [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика